Kinderconferentie ‘de vijf zuilen’

Geplaatst op Geplaatst in Algemeen

Assalaam oe aleikoem wa rahmattullahie wa barakatoehoe,

Beste mama’s en papa’s,
 
de vrouwencommissie van moskee Lansingerland zal aanstaande maandag 29 december de eerste kinderconferentie organiseren! Deze zal van 10:30 tot 15:00 uur plaatsvinden in moskee Lansingerland (masjid al Fath te Gemeentewerf 5 Berkel en Rodenrijs).
De kinderen zullen op een speelse wijze meer leren over de vijf zuilen van de islam. Hierna zullen we met zijn allen bidden waarna we gaan lunchen. Dan volgt een leuke quiz waarbij de kinderen prijzen kunnen winnen! De quiz zal over de vijf zuilen gaan. Ook zal er een interactieve en leuke lezing worden gegeven over het gebed. Het allerbelangrijkste is dat de kinderen het naar hun zin hebben en dat zij mooie herinneringen maken in de moskee! Wil jij jouw kind meer betrekken bij de moskee en ons mooie geloof?
Meld je kinderen dan aan via muslima.lansingerland@gmail.com met de naam en leeftijd van je kinderen en breng ze aanstaande maandag naar moskee Lansingerland. Wij zorgen voor de rest incha Allah!
De kinderen (tot 12 jaar) kunnen bij de vrouweningang naar binnen. Zusters tot 16 jaar zijn uiteraard ook van harte welkom!
 
Insha Allah tot de 29e!
Wassalamoe alaykoem,
IMG-20141223-WA0009