Benefietweekend 29, 30 en 31 Mei

Geplaatst op Geplaatst in Algemeen

MOSKEE_ELFATH_NIEUWFLYER_VOORKANT_MEI_V4

Salaam oe aleikoem wa rahmattullahie wa barakatoehoe,

 
In naam van Allah, de Meest Genadevolle, de Barmhartige. Moge Allah’s vrede en zegeningen zijn met Zijn Profeet en zijn familie en metgezellen.

Beste broeders en zusters,
moskeevereniging el-Fath te Lansingerland is al-hamdolilah vorige zomer begonnen met de bouw van een nieuwe moskee, fase 1 en 2 werden hamdolillah afgelopen winter afgerond.
De derde fase van de bouw gaat insha Allah deze Ramadan beginnen, hiervoor heeft moskee el-Fath JOUW HULP NODIG. Het bedrag dat we in juni nodig hebben voor de volgende fase van de bouw is €130.000!
Daarom organiseert moskee el-Fath volgend weekend 29,30 en 31 mei, een 3-daagse benefiet die live te volgen is op sadaqatv, er zullen diverse sprekers aanwezig zijn zoals Sheich Abdelhak, Imam Nouredinne Talhaoui, broeder Youssef el Hachioui, onze eigen Imam Abdelkoddous en vele anderen. Insha Allah kunnen wij gedurende dit inzamelingsweekend het benodigde bedrag inzamelen! Geef een gedeelte van jouw vakantiegeld uit op de Weg van Allah!
Hoe kan jij helpen?
1. ZORG DAT ZOVEEL MOGELIJK MENSEN OP DE HOOGTE ZIJN VAN DEZE INZAMELING, stuur deze mail door en promoot via facebook en twitter onder familie en vrienden!
2. WEES ERBIJ IN DE MOSKEE!, OF
3. KIJK THUIS LIVE MEE EN DONEER!
4. DOE DU3A VOOR ONS!
HELP MEE MET DE BOUW VAN ONZE NIEUWE MOSKEE! Maak gebruik van deze unieke kans om één meter grond (€100,–) te doneren, of meer of minder afhankelijk van wat je kan missen, er is nog ruim 1000 m2 beschikbaar! Vergeet niet dat de Profeet Mohamed (vrede en zegeningen zij met hem) heeft gezegd:

“Degene die een moskee bouwt al is het ter grootte van een nest van een vogel of zelfs  kleiner, Allah (de Verhevene) zal voor hem een huis bouwen in het Paradijs.”

Wensen we niet allemaal een huis in het Paradijs? Doneer en draag bij aan het Huis van Allah!

MOSKEE_ELFATH_NIEUWFLYER_ACHTERKANT_mei_V4